Aktuelt

Skolehagen og koronavirus

Oslo har lettet på tiltakene og er i tredje fase av gjenåpningen. Brobekk skolehage følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer fra myndighetene. Hagen er åpen og tilgjengelig for våre brukere. Det er ikke anbefalt å samles i private grupper på mer enn 20 personer. Les mer om hvordan utbruddet håndteres av oss her.

Vi vil etter hvert legge ut oppgaver som skal gjøres i inneværende periode her. Men følg med på Facebook-sidene, for her legger vi ut små oppgaver som trengs å gjøres. Disse kan tas av alle som har tid og anledning. Husk også å skrive på arket ditt i dugnadspermen som ligger i drivhuset.

Hva skjer fremover

Alle arrangementer er forbeholdt at det er mulig og anledning for oss å gjennomføre dem med tanke på smittevernsrestriksjoner.

  • 11. september 2021: Skolehagens selger eplemost Linderud Gårds marked

  • 23. september 2021: Skolehagens høstdugnad for medlemmer kl 15 - 20

  • 25. september 2021: Skolehagens store høstmarked, åpent for alle kl 12 - 16

Skolehagen vår har en rytme som spenner fra vinter via en hektisk vår og deilig sommer til høsten der vi kan glede over resultatene av alt arbeidet vi har lagt ned. Med årstidene er det faste oppgaver og ting som skjer for medlemmene våre. Vi har utarbeidet et årshjul for å visualisere hvilke aktiviteter vi gjør og hvilke viktige datoer vi har. Se årshjulet for 2021 her.